La Universitat de València decidirà el dilluns què fa amb l'ocupació del Lluís Vives

La institució acadèmica convoca un Consell de Govern extraordinari en el qual adoptarà una posició oficial respecte als ocupants de l'antic col·legi major

La Universitat de València ha anunciat que convoca per al pròxim 22 de maig un Consell de Govern extraordinari per dilucidar la posició oficial respecte a l'ocupació del Col·legi Major Lluís Vives. Així ho ha anunciat la institució acadèmica en un comunicat en què explica que realitza la reunió del seu màxim òrgan de govern universitari per aclarir als seus membres la situació actual de l'immoble ocupat, i prendre una decisió conjunta que els servisca per tindre un posicionament institucional.

L'ocupació per part de l'assemblea 'La Ingovernable' es manté des de fa ja més de tres setmanes. Segons el comunicat, la direcció de la Universitat ha continuat dialogant els darrers dies amb dos equips de mediació amb l’objectiu de posar fi a l’ocupació de l’edifici. Des de la UV reclamen "un abandonament immediat i pacífic de l’edifici per tal de garantir la seguretat de les persones i preservar la integritat de l’edifici".

Primera Kafeta de La Ingovernable

Els membres de l'assamblea 'La Ingovernable', ocupants de l'antic col·legi major, estan començant ja les activitats del que volen que siga un centre social i cultural. Així, han anunciat a la seua pàgina de facebook la realització de la 'I Kafeta Ingovernable'.

L'esdeveniment consistirà en un dinar vegà a partir de les 14 hores i dos activitats: una de ludoteca a les 16 hores i una altra de circ anomenada 'Repartint amor' a les 18.30 a càrrec del grup Arritmados.

Cartell de la Kafeta organitzada per La Ingovernable / LA INGOVERNABLE.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat