La desafortunada comparació de González Pons: "El Consell viu la síndrome del marit abandonat"

L'eurodiputat del PP afirma que el govern valencià "és incapaç d'oblidar al seu ex" i que "es dedica a cercar en els calaixos en lloc de mirar la gent als ulls"

L'eurodiputat del PP Esteban González Pons considera que el Consell que presideix Ximo Puig està "obsessionat amb el passat" i "viu una síndrome del marit abandonat incapaç d'oblidar al seu ex", ja que es dedica a "cercar en els calaixos" en lloc de "mirar la gent als ulls". Així ho ha assegurat en un desdejuni organitzat per la Cadena Ser en ser preguntat pel balanç que realitza ara que es van a complir dos anys del govern conformat per PSPV i Compromís, al qual ha reconegut "l'esforç" que realitza perquè la situació "no és fàcil".

No obstant açò, ha retret que "sobra ideologia" en el Consell actual i ha recordat que "els governs del segle XXI ja no són ideològics", per la qual cosa suposa "un anacronisme" a Europa tenir "un govern tan ideologitzat".

"PSPV i Compromís es van equivocar amb el mestissatge i ara hi ha una administració paralitzada perquè no s'entenen uns amb els altres"

Per a González Pons, PSPV i Compromís "es van equivocar amb el mestissatge" i ara hi ha una administració "paralitzada" perquè "no s'entenen uns amb els altres" i, a més, "els falten idees per a acabar la legislatura".

El portaveu de la delegació espanyola al Parlament Europeu i vicepresident del grup popular europeu ha assegurat que espera que a Puig "li vaja bé pel bé de la Comunitat Valenciana" i li ha donat un consell: "Un poc més de professionalitat, un poc menys d'ideologia".

Preguntat sobre si considera que el finançament autonòmic margina el País Valencià, ha indicat que es tracta d'un tema "molt complicat" que no cal simplificar perquè "totes les comunitats pensen que estan infrafinançades" tinguen o no raó i, en el cas valencià, sí existeix perquè el sistema és "injust". No obstant açò, González Pons ha assegurat que les negociacions en aquest àmbit són com una manta que, "quan estires per a tapar-te tu, destapes un altre", per la qual cosa no es resoldrà si no es posen més diners damunt de la taula.

"Hui en dia no hi ha solució, requereix d'una legislatura", ha dit l'eurodiputat, qui ha remarcat que es necessita un gran acord dels partits, especialment PP i PSOE, i no anar "un contra un altre". Per a canviar-ho, ha dit, cal reclamar-ho "a Madrid i no a València".

Sobre els Pressupostos Generals de l'Estat de 2017 ha remarcat que el PPCV "negocia internament el millor per a la Comunitat Valenciana" i li agradaria "veure a la resta ajudant" en aquest sentit.

Comentaris

nom pobla
17.

De todas maneras, enhorabuena a los políticos del País Vasco que han sabido negociar muy bien para su tierra, con lo de los presupuestos generales del Estado, de verdad, alucinante, pero, estas cosas pasan en España. Nada, muy bien.

  • 0
  • 0
nom població
16.
Y ahora me estoy haciendo muchas preguntas, vamos a ver, ¿qué pasa con los partidos políticos nacionales, de derechas o de izquierdas en el País Vasco?, ¿cómo es que el partido popular ha negociado con un partido nacionalista del País Vasco para la aprobación de los presupuestos? muchas preguntas que no tienen respuestas, o se me ocurren muchas respuestas de las que no suelen decir en esos medios de comunicación nacionales, porque es mejor no meterse en determinados bosques muy peligrosos.
En cualquier caso, da lo mismo, está claro que no tienen un proyecto nacional coherente en España, ni la derecha ni la izquierda, no es nuestro problema. Porque han conseguido que piense que mi país es el País Valenciano, hace tan sólo 5 años no pensaba así, pero, su actitud lo ha fomentado, no es mi problema. En cualquier caso, a los señores y señoras diputados nacionales, en las Cortes Generales, no les van a pasar nada, porque no están en Siria, o en Irak, o en cualquier país en guerra, teniendo que abandonar sus casas para salvar su vida.
Ya veremos a que partido político voto, es muy posible que vote a un partido de obediencia valenciana, porque no quisiera que en mi tierrra volvieran a gobernar los que han tenido la mayoría absoluta o casi durante 24 años, que se queden en la oposición, si les apetece, que no van a pasar hambre. Pero, claro, la última parada la tendrá el electorado en el año 2019.
  • 0
  • 0
Y G
15.

Todos los partidos políticos, de derechas o de izquierdas, y los militantes de partidos nacionales, en las Cortes Generales, a obedecer las instrucciones del partido nacional, en Madrid, para eso se afiliaron, y, el que no esté de acuerdo, por la puerta se puede marchar. Y millones para el País Vasco, muy prácticos.

  • 0
  • 0
H H
14.

Enhorabuena al País Vasco, a sus políticos, han negociado muy bien para su tierra. A tomar ejemplo en el País Valenciano, todos los partidos acaban negociando con el País Vasco para lo del presupuesto.

  • 0
  • 0
apurgonat alcoi
13.

Temps enrere quan parlava este home hem feia, inclús, una poca de gràcia. Però ara es que m´entra un asco i una agonia quan el sent...... Quin botifler i blavero mal parit!!!!

  • 6
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat