Diari La Veu del País Valencià
‘Madamma Butterfly’, ‘Don Carlo’ i ‘Tosca’, plats forts de la nova temporada de Les Arts

Aquest dimarts s’ha presentat la nova temporada d’òpera (2017-2018) del Palau de les Arts, que torna a apostar per títols consolidats en el gènere líric juntament amb altres òperes menys conegudes.

El secretari autonòmic de Cultura i Esports, Albert Girona, i l’intendent i director artístic del coliseu valencià, Davide Livermore, han revelat els concerts i representacions que integren la propera temporada, que torna a tindre una pretemporada amb preus populars, on destaquen representacions com Madamma Butterfly, de G. Puccini, amb una producció pròpia durant el mes d’octubre, i el retorn al teatre d’òpera de la companyia catalana La Fura dels Baus amb un espectacle amb dansa sobre l’Amor bruixot, de Manuel de Falla, en el mes de novembre.

La temporada començarà en desembre amb Don Carlo, de G. Verdi, amb Plácido Domingo en el paper de Rodrigo. El 2018 destaquen les representacions de Peter Grimes, de B. Britten, amb Gregory Kunde en el paper principal; i segueix una coproducció amb l’Òpera de Monte-Carlo d’Il corsario, de G. Verdi. En maig torna Puccini amb Tosca, mentre que en juny es representarà La clemenza di Tito de Mozart en versió concert espectacle.

Pel que fa a la dansa, les Arts torna a incloure un espectacle per al gènere, en aquest cas, serà Carmen, de la companyia Antonio Gades.

Aquesta propera temporada, amb pràcticament el mateix pressupost, el Palau de les Arts ha programat encara més activitats que en edicions anteriors, ha destacat Albert Girona. Així, a més de la pretemporada i la pròpia temporada amb les representacions operístiques, el coliseu torna a combinar la lírica amb els concerts simfònics, la música de cambra i els recitals.

Comparteix

Icona de pantalla completa