La Veu es presentà a l’Alcúdia

1 febrer 2014 01:00h
RedactaVeu / l’Alcúdia.

La Veu del País Valencià participà la nit del divendres als ‘Sopars i xerrades del Bloc’ organitzats pel Bloc de Progrés Jaume I de l’Alcúdia i aprofità l’ocasió per a presentar la web i els seus continguts als assistents a l’acte.

El president del Bloc de Progrés Jaume I, Ricard Avellan, Paco Sanz, portaveu de Compromís per l’Alcúdia i personalitats com Joan Puchalt i les germanes de Bausset participaren en una tertúlia on els nostres companys de La Veu, Joanjo Puertos i Miquel Pallarés s’encarregaren de explicar com funciona aquest diari digital.
 

En uns temps on tothom demanem que la informació circule amb immediatesa, on la notícia caduca ràpidament, els diaris digitals resulten fonamentals per accedir-hi. Però, a més a més, en temps difícils per al País Valencià –fins i tot sembla perillar el seu nom– "necessitem mitjans que ens mostren la realitat més pròxima".
 

La Veu del País Valencià està fet per professionals i amb criteris professionals, que també han optat per recollir les notícies del nostre àmbit de referència per cultura i llengua, irrenunciables.
 

Aquest diari digital funciona gràcies a la col·laboració econòmica dels seus lectors. Mitjançant uns ingressos mensuals o anuals és possible, per una mòdica quantitat, contribuir a la seua edició.

next