Diari La Veu del País Valencià
Ábalos descarta disputar el lideratge del PSPV a Ximo Puig

El secretari general del PSPV en la demarcació de València i portaveu provisional del PSOE, José Luis Ábalos, ha descartat, aquest dijous, que estiga pensant disputar el lideratge del PSPV a Ximo Puig: “És l’eterna pregunta i sempre dic que no”, ha manifestat entre rialles.

En declaracions a RNE arreplegades per Europa Press, Ábalos ha negat tenir previst disputar la candidatura socialista a l’actual secretari general del PSPV, Ximo Puig, partidari de la candidatura de Susana Díaz a les primàries socialistes. “No, no, no”, ha reiterat entre riures, preguntat sobre aquesta possibilitat. Ábalos va ser el coordinador de la campanya de Pedro Sánchez a les primàries del PSOE, qui finalment es va alçar amb la victòria del procés.

Aquest dimecres Ábalos va ser nomenat portaveu del PSOE al Congrés de manera provisional fins que es decidisca la nova Executiva, que es triarà al Congrés Federal de juny. El diputat socialista rellevarà el dimitit Antonio Hernando, qui va dimitir en guanyar Pedro Sánchez les primàries. Preguntat sobre l'”ambient” al grup socialista, Ábalos ha dit que percep “la voluntat” dels seus companys de “passar pàgina” i de “tornar a un ambient més normal”.

Comparteix

Icona de pantalla completa