Diari La Veu del País Valencià
La plantilla inicial d’À. tindrà 469 treballadors

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) ha aprovat, aquest dijous, una plantilla inicial de 469 treballadors per a la nova radiotelevisió valenciana que se sumaran als 31 empleats que ja se sabia que formaran part de la CVMC, segons fonts consultades per Europa Press.

Concretament, la proposta, a la qual ha tingut accés Europa Press, preveu un equip amb 10 auxiliars administratius; 89 redactors/periodistes; 39 redactors d’audiovisual (ENG); 10 SEO mànager; 27 periodistes esportius i 18 per al mateix lloc però amb coneixement en anglès; 3 analistes de mitjans de comunicació socials; 4 meteoròlegs; 9 assessors lingüístics, i 6 grafistes.

Així mateix, inclou 7 llocs de realitzador; 12 per a ajudant de realització; 30 operadors de càmera i muntadors; 25 llocs de treball per a operadors de so i control, i 4 per a treballs en il·luminació, entre d’altres.

No obstant açò, segons han precisat les mateixes fonts, aquesta proposta de plantilla de 469 empleats haurà de comptar amb el vistiplau de la Direcció General de Pressupostos i amb la del Sector Públic. Així mateix, segons indiquen, ara s’inicia la negociació amb els sindicats del sector públic.

En un altre ordre de temes, el Consell Rector ha incorporat Soledad Fernández com a membre de ple dret en representació dels sindicats i ha aprovat per unanimitat les bases de la convocatòria d’un concurs per a la proposta de nomenament de la direcció d’administració de la Corporació, les bases de la qual es publicaran pròximament en la web.

Comparteix

Icona de pantalla completa