Diari La Veu del País Valencià
València acollirà dos actes sobre el Corredor Mediterrani en l’àmbit estatal i europeu

València serà la seu de dos importants fòrums sobre el Corredor Mediterrani a nivell estatal i europeu. Aquests dos actes tindran lloc els pròxims 31 de maig i 1 de juny i estan organitzats pel Ministeri de Foment, la Comissió Europea i la Generalitat Valenciana.

Dimecres que ve, dia 31 de maig, els representants del Ministeri de Foment, les comunitats autònomes i els ports pels quals discorre el Corredor, encapçalats pel coordinador espanyol del Corredor Mediterrani, Juan Baris, celebraran una reunió per a treballar conjuntament i preparar les seues propostes per als fòrums europeus del Corredor. Aquesta iniciativa “permetrà generar sinergies entre administracions i possibilitar una major captació de fons europeus”, segons fonts de la Generalitat.

A l’endemà, dijous 1 de juny, el cap i casal acollirà la reunió del grup de treball dels Nodes Urbans del Corredor Mediterrani, clau per a la resolució de problemes de la infraestructura al llarg de tot el seu recorregut. Es tracta de la primera vegada que el Fòrum Europeu del Corredor Mediterrani visite Espanya. La sessió estarà presidida pel coordinador europeu, l’holandès Laurens Jan Brinkhorst. La jornada finalitzarà amb una visita per la ciutat i el port de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa