Diari La Veu del País Valencià
Cultura destina 64.000 euros de subvenció a la producció discogràfica

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), ha convocat les subvencions per a la producció i edició discogràfica, tal com recull el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOCV) d’aquest divendres, unes ajudes a les quals ha destinat, aquest any, fins a 64.000 euros.

En aquesta edició, l’administració valenciana ha incrementat un 21% l’import destinat a la producció de discs, de manera que la xifra se situa en els 64.000 euros. Aquest increment pressupostari tracta de “donar cobertura a la major part del patrimoni musical valencià, siga de l’estil que siga, adaptant-nos als canvis en la indústria musical actual”, ha explicat Marga Landete, directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’IVC, En aquest sentit, Landete ha explicat que en vista de les futures convocatòries, el model d’ajudes s’actualitzarà per a adaptar-se a les circumstàncies actuals, uns canvis que segons la responsable de l’Institut Valencià de la Música s’han tractat ja en la primera reunió de la Mesa de la Cultura Valenciana (MECUV).

Les ajudes es concediran d’acord amb els principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat i no-discriminació i s’emprarà el règim de concurrència competitiva. La producció discogràfica que hi vulga accedir ha d’estar acabada entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2017. De la mateixa manera, els projectes que s’hi presenten han d’incloure un dossier on informen del contingut musical, dels intèrprets, les seues activitats musicals més recents i un pressupost desglossat de l’activat per a la qual se sol·licita la subvenció.

Comparteix

Icona de pantalla completa