Diari La Veu del País Valencià
Educació obri el termini per a sol·licitar les estades formatives de docents a l’estranger

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, atenent al Pla de Xoc de Formació Lingüística del Professorat, ha publicat la resolució per a convocar la realització d’estades formatives a Irlanda i el Regne Unit per al professorat d’Infantil, Primària i Secundària durant aquest estiu.

S’ofereixen un total de sis-centes places distribuïdes segons l’etapa educativa i l’àrea en què el professorat imparteix la docència. D’aquesta manera, els docents d’Educació Infantil compten amb 250 places, mentre que per als docents d’Educació Primària hi ha un total de 200 i, per al professorat d’Educació Secundària, 150. S’han reservat més places per a Educació Infantil atés que el Decret de Plurilingüisme s’implantarà en aquesta etapa educativa el proper curs 2017-2018, segons ha explicat la conselleria.

Per a la realització de les quatre setmanes d’estada hi haurà dos períodes de realització. El primer es durà a terme durant el mes de juliol de 2017 i, el segon, durant el mes d’agost de 2017. L’estada inclourà transport, allotjament i manutenció, sense cap cost per als participants. A més, durant aquest temps d’estada a l’estranger es realitzarà un curs d’un mínim de 25 hores setmanals i un màxim de 15 alumnes per classe, també sense cap cost. Els participants també disposaran d’una assegurança de viatge per a cobrir possibles incidències.

El termini de presentació de sol·licituds comença aquest 29 de maig i finalitza el 7 de juny de 2017. El professorat pot realitzar les sol·licituds des de la pàgina web d’Educació.

Comparteix

Icona de pantalla completa