Diari La Veu del País Valencià
Escola d’estiu de l’IVASPE per a formar en seguretat i emergències

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat la programació de les activitats incorporades en la primera edició de l’Escola d’Estiu de l’Institut València de Seguretat Pública (IVASPE).

Es tracta d’una nova activitat impulsada per l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències que naix amb l’objectiu “d’acostar i transmetre a la ciutadania l’aportació dels professionals de la seguretat i l’emergència”, segons fonts de la Generalitat.

En aquesta primera edició, l’Escola d’Estiu de l’IVASPE inclou 11 activitats formatives –jornades, cursos i seminaris– relacionades i obertes als col·lectius implicats en les àrees de seguretat i emergències. Poden inscriure’s policies locals, personal de la Unitat del Cos Nacional de Policia adscrit a la Generalitat, Policia Nacional, UME, personal dels serveis d’intervenció davant emergències, autoritats i professionals de l’administració local, professionals dels àmbits de la justícia, l’atenció i l’assistència a les víctimes, sindicats i mitjans de comunicació.

L’Escola d’Estiu de l’IVASPE s’inaugura el dia 5 de juliol amb una sessió que inclourà tres conferències que tindran lloc a la seu de l’Institut, a Xest: “Seguretat i Turisme”, “Comunicació en Emergències” i “Intel·ligència emocional i gestió de conflictes”. A més, l’IVASPE inclou també altres cursos que s’imparteixen a la seu de la Universitat Miguel Hernández d’Altea, al saló d’actes del Complex Administratiu 9 Octubre, a la Casa Abadia de Benicàssim i a la Universitat Jaume I de Castelló. Les inscripcions es podran realitzar fins al pròxim 15 de juny.

Comparteix

Icona de pantalla completa