Diari La Veu del País Valencià
El Palau de Congressos de València té confirmats 47 esdeveniments fins a 2022

El Palau de Congressos de València ha augmentat la seua cartera amb 146 nous esdeveniments aquest any i en té confirmats 47 més fins al 2022. La regidora de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, ha destacat les xifres aquest dilluns durant la presentació de la renovació tecnològica de la infraestructura, que enguany ha acollit 90 visites comercials.

Gómez ha quantificat en 50 milions d’euros l’impacte econòmic dels esdeveniments que se celebraran al recinte durant el proper lustre gràcies a les 94.000 pernoctacions que rebrà la ciutat, i ha manifestat que el turisme de congressos “genera tres vegades més rendibilitat que el vacacional”.

La regidora ha afegit que a finals de maig s’ha confirmat un 13% més d’esdeveniments que l’any passat per aquestes dates i ha explicat que la el Palau de Congressos ha renovat tots els seus equips tècnics, com ara els de so, imatge i traducció simultània, per a consolidar-se com a “seu de grans reunions”.

La directora del recinte alerta d’excés d’oferta

La també tinent d’alcalde de València i presidenta del Palau de Congressos ha estat acompanyada per la directora de l’edifici, Sylvia Andrés, que ha comentat que l’Estat tancarà el 2017 amb 87 palaus de congressos, una xifra que ha considerat “un excés d’oferta increïble”. Per això ha ressaltat la necessitat de la renovació tecnològica perquè el recinte del cap i casal siga “competitiu”.

Comparteix

Icona de pantalla completa