Diari La Veu del País Valencià
El Medusa bat rècords a Cullera amb l’escenari selvàtic més gegantesc

Hi ha coses a Cullera (la Ribera Baixa) que ja són gegants des de fa dècades, com les lletres del topònim que hi ha escrites a la muntanya de la població. Ara és el festival de música electrònica, el Medusa Sunbeach, qui vol batre tots els rècords. Si més no, n’esmicolarà un, el de l’escenari més gran de l’Estat, ja que la propera edició els discjòqueis actuaran sobre un entaulat de 112 metres d’ample i 30 d’alt equipat amb alta tecnologia al servei de l’espectacle visual i sonor. Amb aquestes mesures, serà el “més gegantesc i sofisticat” de l’Estat, un projecte en el qual l’organització ha invertit un milió d’euros, cosa que suposa un augment del 40% del pressupost respecte del 2016.

Era habitual veure taurons gegants o deesses de l’Atlàntida. Aquest estiu, la peça central s’anomenarà Gorillaz Kingdom i combinarà amb la temàtica que presidirà la quarta edició, titulada Jungle Carnival. L’escenari, per tant, recrearà un paisatge selvàtic amb un goril·la, un tigre, volcans i vegetació.

Pel que fa al seu cartell, el festival ja va confirmar la presència de Richie Hawtin, Joseph Capriati, The Jillionaire (Major Lazer) i les festes Circoloco i Space Ibiza.

Muntatge de rècords

Segons els instal·ladors, per a muntar aquest escenari caldran diversos mesos, ja que, a més de la plataforma, cal posar bombes d’aigua per a alimentar les cascades amb dos trams de caiguda, pantalles LED, tota la il·luminació i la pirotècnia.

Destaquen que l’artista faller local, Fede Alonso, treballa des d’abril a temps complet per a recrear les peces ornamentals com ara animals, vegetació i volcans.

L’escenari principal tindrà 20 canons de Láser Kvat, 20 eixides de flames i 32 eixides de CO2. El portaveu de l’organització, Andreu Piqueras, ha assegurat que amb aquest muntatge, els assistents “es tornaran bojos”.

Comparteix

Icona de pantalla completa