Diari La Veu del País Valencià
El Deleste Festival arrancarà fent un tast musical al Centre del Carme

Aquesta edició del Festival Deleste començarà al claustre gòtic del Centre del Carme abans de traslladar-se a l’Espai Rambleta gràcies a l’acord de col·laboració entre l’organització i el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana (CMCV).

Així, el dissabte 21 d’octubre aterrarà Sona la Dipu amb una jornada diürna i gratuïta el cartell de la qual encara no s’ha donat a conéixer, segons han anunciat els impulsors de la iniciativa.

Aquest canvi d’escenari de l’escenari habitual ha estat gràcies al fet que la filosofia del festival i la de l’actual direcció del Centre del Carme van en la mateixa línia, expliquen. En aquest sentit han destacat les “sinergies” creades i “l’ànim d’hibridar diferents disciplines artístiques en l’interior del centre”.

Per la seua banda, el director general del CMCV, José Luís Pérez Pont, ha valorat aquesta oportunitat que suposa “connectar amb altres sectors de la ciutadania”.

El Sona la Dipu, que ja havia col·laborat amb el Deleste en l’anterior edició, torna a fer-ho aquest any en un “enclavament que serà una experiència inoblidable”, ha declarat Enrique Borrás, director del concurs de grups emergents valencians.

Comparteix

Icona de pantalla completa