Diari La Veu del País Valencià
L’IVC impulsa la participació d’empreses de l’animació en el Festival Internacional de Cinema d’Annecy

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) impulsa la participació de les empreses del sector de l’animació valenciana en el Mercat i el Festival Internacional de Cinema d’Animació d’Annecy (França) amb l’accés a acreditacions professionals.

Amb aquestes acreditacions, els professionals valencians podran participar tant en les activitats i les trobades organitzades pel Marché international du film d’animation d’Annecy (MIFA) com en totes les projeccions del Festival d’Annecy, que se celebra del 12 al 17 de juny. Aquesta iniciativa s’emmarca dins de les accions del Pla Valencià per a la Internacionalització de les Indústries Culturals i Creatives, que preveu el finançament per a la participació en mercats i festivals consensuats amb el sector.

El Festival Internacional de Cinema d’Animació d’Annecy és un dels esdeveniments europeus i mundials més importants en el camp de l’animació i un lloc de trobada dels professionals i de descobriment de les novetats i tendències del sector. La presència valenciana a Annecy estarà conformada per les productores Blue Dreams Studios, Hampa Studio, Keyton Animation Studio i TV ON SL.

Comparteix

Icona de pantalla completa