Diari La Veu del País Valencià
César Sánchez afirma estar sorprés per la denúncia de la Fiscalia

El president de la Diputació d’Alacant i alcalde de Calp, César Sánchez, s’ha mostrat aquest dimecres “sorprés” en conéixer, a través dels mitjans de comunicació, que un treballador del consistori ha interposat una querella contra ell que, al seu torn, ha donat lloc a una denúncia de Fiscalia per coaccions i malversació de cabals públics. També ha assegurat que fins al moment no ha rebut “notificació ni denuncia”.

Sánchez s’ha referit així, en un comunicat, a la denúncia presentada per la Fiscalia de Dénia contra ell per un presumpte cas de coaccions i malversació de cabals públics que s’hauria produït en obligar un empleat municipal a treballar en la seua campanya electoral del 2015.

Sánchez: “Aquesta maniobra ha començat arran de la suspensió del Decret de Plurilingüisme”

En el comunicat, César Sánchez ha mostrat la seua “estranyesa” perquè va ser “un càrrec del grup Compromís qui va acompanyar aquesta persona a interposar la denúncia”. “Em sorprén enormement que aquest partit faça un ús polític d’aquesta denúncia”, ha manifestat. Per a Sánchez, “aquesta maniobra ha començat arran de la suspensió del Decret de Plurilingüisme, tal com es mostra a través de vinyetes viralitzades en xarxes socials pel grup Compromís”. “Confie plenament en la justícia, ja que a Espanya funciona”, ha indicat Sánchez.

Comparteix

Icona de pantalla completa