Prohibides les cremes agrícoles a menys de 500 metres de terrenys forestals fins al 16 d'octubre

Aquest dijous 1 de juny entra en vigor la resolució per la qual es restringeix la crema de marges de cultiu i restes agrícoles o forestals
/ València
1 juny 2017 01:00h

Des de hui dijous, dia 1 de juny, i fins el pròxim 16 d'octubre estan prohibides les cremes agrícoles en terrenys forestals o amb una proximitat menor de 500 metres respecte d'aquestos. Així mateix, i segons estableix la resolució publicada en el DOGV el passat dia 16, també queda prohibida la crema de marges de cultiu o de restes agrícoles o forestals, així com la crema de canyars, canyissars o matolls. Totes les cremes estaran prohibides entre l'1 de juny i el 30 de juny, ambdós inclosos, i entre l'1 d’octubre i el 16 d’octubre, ambdós inclosos.

Pel que fa a la restricció d'accions o activitats recollides en els plans locals de cremes i autoritzacions, es deixa en suspens entre l'1 de juny i el 30 de juny, ambdós inclosos, i des de l'1 d’octubre fins al 16 d’octubre, ambdós inclosos, estaran prohibides totes les accions o activitats recollides en els plans locals de cremes o en autoritzacions nominatives que contradiguen el que estableix aquesta resolució.

Descargas

next