Diari La Veu del País Valencià
El proveïdor d’amanides de Mercadona ven un 6% més

Grupo Alimentario Citrus, matriu de Verdifresh, va facturar 240 milions d’euros el 2016, un 6,2% més que l’any anterior. En aquesta empresa, proveïdora d’amanides preparades i smoothies de Mercadona, el 10% de les vendes corresponen a les noves referències llançades durant l’últim any i al mercat internacional.

La companyia conrea vegetals en 23 finques, ubicades en set demarcacions, i els processa en sis plantes, una de les quals es troba a Carlet. Dels 240 milions de vendes del grup, 127,8 milions (un 5,4% més) corresponen a Verdifresh i Mesturados Canarios, proveïdors de Mercadona de productes. En l’últim any, Verdifresh va llançar noves referències per a la cadena de supermercats que presideix Juan Roig, com ara el tabulé o el kale.

Per la seua banda, la divisió de nutrició del grup va créixer un 31,4% fins als 24,5 milions d’euros de facturació, gràcies a productes com els smoothies de fruita i verdura o les postres Go Lácteo, comercialitzat sota la marca Hacendado. Quant a les inversions, la companyia va invertir 1,3 milions d’euros en la posada en marxa del Centre d’Investigació Agrícola de Montserrat, un projecte d’I+D on es realitzen assajos agrícoles en condicions controlades de clima i en camp obert.

Comparteix

Icona de pantalla completa