La II edició de l'Artalamar omplirà els carrers de la Pobla de Farnals de teatre, circ i música

/ Pobla de Farnals, la
2 juny 2017 01:00h

La II edició de l'Artalamar omplirà els carrers de teatre, circ i música el 9, 10 i 11 de juny. La segona edició d'Artalamar, el Festival d'Arts Escèniques de la Pobla de Farnals, se celebrarà els pròxims dies 9, 10 i 11 de juny al barri de la platja. Es tracta d’una proposta artística per a tots els públics que vol acostar al carrer formes noves i alternatives de teatre. Les persones assistents podran gaudir d’un ampli ventall d'espectacles que inclouen teatre, circ, màgia, titelles, clown, música i moltes sorpreses.

“Després de l'èxit de l'any passat, hem decidit continuar amb aquesta iniciativa, amb la qual encetem la temporada d'estiu”, ha assenyalat la regidora de Cultura de la Pobla de Farnals, Ana Borja, que ha remarcat que es tracta d’una forta aposta per a oferir “una alternativa i un complement al turisme de sol i platja amb activitats culturals de qualitat que estem segurs que agradaran a tot el món”.

La programació començarà el divendres 9 de juny, a les 22.30 hores, a la plaça de Francisco Tomás y Valiente, amb la representació Dalí, Salvador de si mateix, del grup Teatre de Caixó, per a públic juvenil i adult.

El dissabte 10 de juny, a les 11 hores, a la plaça Rafael Alberti, tindrà lloc la Gimcana Donyets: el Llibre de les meravelles, de la Companyia Viviendo del Cuento, per a adults amb xiquets. Per a participar cal inscriure's aportant 4 euros, ja que les places són limitades.

El mateix dia, a la vesprada, el grup La Panda de Yolanda presentarà la peça de micro teatre de titelles Uiquis. Hi haurà tres passes, a les 18.00, 18.20 i 18.40 hores, al centre Veles e Vents. L'aforament d'aquest espectacle està limitat a 20 persones per funció. Tot seguit, a les 20 hores, a la plaça de Les Corts, la Companyia Darío Piera representarà L'hora de les màgies.

Per la nit, a les 22.30h, a la plaça de Les Corts, serà el torn de la companyia Teatro Indigesto de Saragossa, que tornarà a fer riure el públic amb la seua proposta ¡Una de impro!, un teatre d'humor improvisat per a públic adult.

El diumenge 11 de juny, el matí començarà a les 11 hores al Veles e Vents, amb la Companyia La Monda Lironda, que oferirà un teatre per a bebés de 0 a 6 anys titulat La mar de la vida. A continuació, a les 12.30 hores, a la plaça de Les Corts, els més menuts de la família podran gaudir del concert del grup Colorin Colorado.

De vesprada, la II Edició de l'Artalamar s'acomiadarà amb multitud d'activitats. A les 19 hores, tots els veïns estan convidats a ballar al ritme de Borumbaia Percussió, que farà una exhibició de Batukada amb la col·laboració dels alumnes del taller d'Apydec, a la plaça de Les Corts. L’espectacle donarà pas, a les 19.30 hores, a la Companyia La Troupe Malabó, que representarà “Oníricus”, una divertida proposta basada en números de circ. La cloenda del festival tindrà lloc a les 20.30 hores en el mateix emplaçament.

Les inscripcions per a les activitats d'aforament limitat es poden fer el dissabte 3 i el diumenge 4 de juny a la caseta d'informació turística de la platja Nord, de 12 a 14 hores.

 

next