Diari La Veu del País Valencià
Oltra serà fallera major de la seua comissió el 2018

La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha sigut nomenada fallera major de la comissió Ángel del Alcázar-José Maestre per a les Falles del 2018. La també portaveu del Consell ha sigut triada automàticament, en ser l’única candidata a representar el seu barri, i estarà acompanyada pel seu fill Emilio R. Oltra com a president infantil.

La decisió es va abordar el passat divendres en la junta general de la comissió fallera. El termini per a presentar candidatures es va obrir fa dos setmanes i es va tancar aquest dijous amb l’única petició d’Oltra, segons han informat fonts de l’agrupació. La fallera major infantil serà Ana Valero.

Segons estipulen els òrgans de la comissió, a partir de la seua proclamació, la també consellera d’Igualtat exercirà com a fallera major fins que passen les Falles del 2018. La gala oficial està prevista per a finals de setembre i abans de març tindran lloc diversos actes amb Oltra ja com a fallera major.

“Una fallera de tota la vida”

Des de la comissió manifesten satisfacció pel nomenament de Mónica Oltra, tot i que destaquen que es tracta d'”una companya més” i que a la falla no la veuen com la portaveu del Consell. “És una fallera de tota la vida, com tantes altres que s’han presentat aquests anys”, asseguren.

Es tracta, a més, d’una persona “molt lligada” a la comissió fallera del “seu barri de tota la vida” de València, Tres Forques, i “des de fa més de vint anys, al costat de tota la seua família”.

Comparteix

Icona de pantalla completa