Miguel Barrachina, nou president provincial del PP de Castelló amb el 98% dels vots

El nou líder popular a la demarcació adverteix que el seu projecte "està llest per a recuperar les alcaldies"
/ Peníscola
3 juny 2017 01:00h
Javier Moliner, Miguel Barrachina i Isabel Bonig, al congrés provincial del PPCV

Miguel Barrachina ha estat triat,  aquest dissabte,  nou president del Partit Popular de la província de Castelló amb una executiva renovada per un 98% dels vots, durant la celebració del 14é Congrés. El nou líder provincial dels populars ha advertit que el seu nou projecte està "llest per a donar totes les batalles per a recuperar les alcaldies".

El conclave celebrat a Peníscola ha donat llum verda a la candidatura de Barrachina, l'únic aspirant, amb 699 vots a favor i 14 en blanc, segons han informat els populars en un comunicat. En el seu primer discurs com a president, s'ha definit com a "aficionat a la llibertat" i ha expressat el seu compromís de deixar-se la pell per a defensar la demarcació. "Castelló no és ni socialista ni nacionalista: s'assembla a la gent del PP", ha asseverat.

Barrachina ha assegurat que "a la gent del PP" l'uneix "la llibertat per a triar col·legi o metge", la "unitat" i el "respecte". Per a aconseguir-ho, ha promés "seguir apostant per Castelló" i lluita pels "principis" com li van ensenyar els seus pares i els seus iaios, segons ha indicat.

Moliner: "Hui comença tot"

L'expresident del PP de Castelló i titular de la Diputació, Javier Moliner, ha cedit el comandament a Barrachina després d'un "ferm treball de regeneració", segons ha afirmat. "Hui no acaba res, comença tot, perquè en aquest partit canvien els noms, les cares, els càrrecs, fins i tot, el logo, però mai les idees que representem", ha manifestat. "Mai hem preguntat qui besa, vota o resa un ciutadà per a defensar-lo", ha afegit.

Per la seua banda, la presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha agraït a Moliner la seua tasca al capdavant del partit i ha destacat el procés de renovació "exemplar" a la demarcació de Castelló. Per a la líder dels populars valencians, "les sigles del PP estan per damunt de les persones".

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next