Diari La Veu del País Valencià
Las Naves convida el públic a sentir-se actor de teatre d’innovació

Las Naves ha anunciat la segona temporada estiuenca del Out of the box que acollirà quatre propostes de teatre interactiu en valencià durant els caps de setmana del mes de juliol.

Després dels bons resultats aconseguits per la diversificació dels espais del centre per a dur a terme activitats variades, el Centre d’Innovació Urbana ha apostat pels patis per a programar arts escèniques innovadores i ha situat el públic com a protagonista actiu de les obres per tal de fer-lo sentir actor durant unes hores a través de la participació activa en les propostes.

La segona edició del Out of the box començarà l’1 de juliol amb Festa de balls per a salvar el món, de la companyia La generació feliç, escrita i dirigida per Miguel Ángel Blanca i que té com a protagonistes a Jordi Vilches i María García Vera. El cicle continuarà els dies 8 i 9 de juliol amb l’espectacle d’El Pont Flotant, Exercicis d’amor.

Dissabte 15 de juliol arribarà a Las Naves la proposta de la dramaturga mallorquina Lluki Portas coproduïda amb el Teatre Principal de Palma; Ningú va als aniversaris a l’estiu. La mateixa Porta assumeix també la interpretació, junt amb Diego Ingold, de manera que tots dos actors han destacat la “importantíssima” participació del públic, ja que aquest “pren una responsabilitat en el desenvolupament de l’obra”.

L’última proposta serà Baix de la mar de la companyia Caterva Teatre, que arribarà després d’haver passat pel Festival 10 sentits. L’obra trasllada l’acció al barri de Natzaret, amb la mar de fons, però es tracta d’un teatre social, quotidià i veraç, per tractar d’activar la reflexió i el pensament.

Comparteix

Icona de pantalla completa