Diari La Veu del País Valencià
Nova caravana del PP per a denunciar els incompliments del Consell

El Partit Popular valencià (PPCV) posarà en marxa una campanya per a palesar els “incompliments” del Consell amb motiu del segon aniversari de la firma del Pacte del Botànic. Així ho ha anunciat la secretària general de la formació, Eva Ortiz, qui ha explicat que les accions rodaran per les capitals de les tres demarcacions i pels municipis de més de 50.000 habitants.

En aquestes trobades s’abordaran “las inversiones que no han arribat” i es posarà damunt de la taula “la falta de compliment en l’execució dels pressupostos de la Generalitat”, ha assenyalat Ortiz. A més d'”escoltar els ciutadans”, ha dit, la seua intenció és “tornar a palesar què és el que van prometre els partits del Titànic i què no estan fent i demostrar així que estan mentint”, ha puntualitzat.

Les accions tindran lloc des d’aquest dilluns dia 5 fins al 30 de juny. A la demarcació d’Alacant, es duran a terme a les localitats d’Alcoi, Elda, Elx, Sant Vicent, Torrevella, Oriola i Benidorm, mentre que al territori de Castelló seran a Vila-real i Castelló ciutat. A la demarcació de València es realitzaran a Alzira, Torrent, Paterna, Gandia, Sagunt i València capital.

Preguntada per l’opinió que li mereix el nivell d’execució de les inversions per part de l’Estat en 2016, que sols ha arribat a la meitat del que estava pressupostat, Ortiz ha assenyalat que “el tema dels PGE sempre és una qüestió que ens agradaria que estiguera al cent per cent”, per la qual cosa, segons ha comentat, la formació ja està treballant amb el govern espanyol per a “coordinar amb molta previsió” els pressupostos per al 2018.

“Sempre ens semblarà poc el nivell d’execució”, ha admés, però ha volgut puntualitzar que, en qualsevol cas, “és molt inferior l’execució dels pressupostos de la Generalitat Valenciana”. Així, ha volgut deixar clar que des del PPCV seran “exactament igual d’exigents amb el govern de la Generalitat i la seua execució pressupostària que amb el govern d’Espanya”.

No és la primera vegada que els populars posen en marxa una caravana per a denunciar les polítiques del Consell. A l’abril, el PP de la demarcació de València va anunciar la recollida de firmes per totes les comarques en contra del Decret de Plurlingüisme.

Comparteix

Icona de pantalla completa