Diari La Veu del País Valencià
El Consell Rector de la nova radiotelevisió convoca la primera borsa de treball temporal d’À.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica aquest dimarts la resolució de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) per la qual es convoquen les borses d’ocupació temporal per a contractar professionals en la nova radiotelevisió valenciana.

Els interessats a optar a aquestes borses de treball podran presentar les seues sol·licituds en el termini de deu dies hàbils a contar des de hui i hauran de fer-ho exclusivament per via telemàtica a través de la seu electrònica de la Generalitat.

La resolució recorda que, per a la provisió dels llocs necessaris per a l’engegada de la nova corporació i les seues societats, i fins que s’escometa la provisió definitiva de places mitjançant processos selectius, la disposició novena de la llei de la nova RTVV autoritza la contractació laboral amb caràcter temporal.

Aquesta disposició determina que aquestes contractacions temporals es duran a terme mitjançant una borsa de treball per mèrits, en la qual, a causa de les necessitats d’agilitat en l’engegada, es valorarà com a mèrit diferenciat haver treballat en RTVV, l’antiguitat i haver accedit al lloc mitjançant procés selectiu.

En conseqüència, la CVMC ha aprovat les bases que regulen la constitució i funcionament de les borses d’ocupació temporal per a l’acompliment provisional de llocs de treball en la corporació en un total de dèneu categories professionals, que van des de tècnic en comunicació a operador d’equip o tècnic d’emissió.

A més, es convoquen les borses per a la contractació laboral temporal de set categories professionals de prefectura i direcció de departaments de la CVMC, que inclouen la prefectura de Gabinet tècnic o de la Secretaria de Presidència i la direcció dels Departaments Econòmic, Jurídic o Tecnològic, entre uns altres.

Les borses estaran integrades pel personal aspirant que reunisca els requisits fixats en aquesta resolució, ordenat de major a menor puntuació total, mentre que el procés de selecció es farà d’acord amb els principis d’igualtat, mèrit i capacitat, per mitjà del sistema de concurs de mèrits.

Les borses estaran integrades pel personal aspirant que reunisca els requisits fixats en la resolució, ordenat de major a menor puntuació total. El procés de selecció es farà d’acord amb els principis d’igualtat, mèrit i capacitat, per mitjà del sistema de concurs de mèrits.

Per a la provisió temporal dels llocs de prefectura i direcció de departaments, a més dels mèrits generals es farà una entrevista per a valorar la idoneïtat de les persones candidates en relació amb les funcions assignades als llocs.

Barem de mèrits

Respecte al barem de mèrits, la puntuació màxima que es pot aconseguir és de 50 punts, dels quals l’experiència professional suposarà un màxim de 19, haver superat processos selectius en RTVV per al mateix lloc 7,5 punts i haver prestat serveis en altres categories professionals en RTVV un màxim de 2,5 punts. El coneixement del valencià es puntuaran amb fins a 5 punts, el d’idiomes estrangers i altres llengües oficials de l’Estat amb fins a 4 punts, altres titulacions suposaran un màxim de 4,5 punts i els cursos de formació i perfeccionament podran suposar 5 punts.

Les persones amb diversitat funcional tindran 1,5 punts quan el grau siga igual o superior al 33 % i 2,5 punts si és igual o supera el 65%.

Dins de l’experiència professional, que suposarà fins a 19 punts, el temps de serveis prestats en llocs de treball de RTVV que pertanyen a la mateixa categoria laboral a la del lloc a què s’opta suposarà 0,07 punts per cada mes complet de servei en actiu. Els serveis prestats en llocs de treball en altres administracions públiques o altres ens públics prestadors del servei de radiodifusió o televisió que pertanyen a la mateixa categoria laboral o equivalent, aportaran 0,05 punts per cada mes complet de servei en actiu.

El temps en entitats privades del sector audiovisual, en llocs de categoria laboral o equivalent, sumarà 0,04 punts per cada mes complet. El DOGV publica també la relació de llocs de treball de la CVMC, que segons la resolució ha estat negociada amb les organitzacions sindicals més representatives del sector públic instrumental de la Generalitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa