Diari La Veu del País Valencià
Catalunya premia la comunicació i la publicitat de Turisme

El primer Festival de Cinema Turístic Terres Catalunya ha premiat la comunicació turística de la Agència Valenciana del Turisme (AVT). Es tracta del primer festival especialitzat en aquest tema que s’ha celebrat a Espanya i s’ha centrat en tres competicions oficials: comunicació turística, documentals i comunicació corporativa.

L’AVT ha rebut un dels primers premis a l’apartat de comunicació turística per l’espot dedicat al turisme esportiu de la campanya Mediterrani en Viu. Aquest espot, de vint segons, alineat amb la política de promoció basada en la segmentació del públic objectiu i els productes turístics del País Valencià, mostra les diferents possibilitats per a practicar activitats esportives al territori valencià i està realitzat per l’agència de publicitat valenciana Rosebud, SL en UTE amb MEC Mediterrània, SA.

Així mateix, el documental La Ruta de la Seda: Comunitat Valenciana ha estat guardonat amb un segon premi, dins de l’apartat de mediometratges documentals. Produït per la Agència Valenciana del Turisme, el film centrat en la ruta de la seda està realitzat per la productora Documentart i en ell es manté viva la memòria dels pobles que un dia van viure de la seda, posant en valor el seu llegat i recuperant el rastre del seu patrimoni cultural al País Valencià.

El secretari autonòmic de l’AVT, Francesc Colomer, ha agraït aquest reconeixement i ha destacat que ara “és un bon moment per a reforçar la promoció estatal i internacional”. En aquest sentit, ha assenyalat que “hem de mostrar que som una comunitat d’avantguarda amb una oferta turística molt més allà del sol i platja, amb atributs culturals, gastronòmics, paisatgístics, de turisme actiu i experiencial”.

Així mateix, Colomer ha ressaltat “l’èxit de la nostra campanya de publicitat, on es mostren els nostres valors i l’autenticitat de la Comunitat Valenciana”, per això, ha assenyalat que “hem de projectar més que mai el nostre clam fonamental de campanya i animar la gent perquè gaudisca del nostre Mediterrani en Viu“. A més, ha recordat que, segons estudis recents, la campanya de turisme del País Valencià “és la més recordada pels ciutadans, la que més impacte està causant quant a promoció, la qual cosa ens indica que estem sent capaços de transmetre que, més enllà de les postals, aquesta terra cal viure-la”.

Comparteix

Icona de pantalla completa