Diari La Veu del País Valencià
#BéteraNeta, una campanya de l’Ajuntament per a tindre una ciutat més atractiva

La iniciativa comptarà amb material gràfic i audiovisual, teatre a les escoles, cartells i díptics per a conscienciar la ciutadania de la importància de no embrutar el municipi.

L’Ajuntament de Bétera, conscient de la importància de tindre un municipi net, ha posat en marxa la campanya #BéteraNeta mitjançant la regidoria de Medi Ambient. El regidor delegat d’aquesta àrea, Joano Baudés (Compromís), ha explicat que la iniciativa té com a objectius generals, entre d’altres, “difondre els avantatges de tindre una ciutat més neta, sensibilitzar el públic escolar i adult i implicar les persones en la neteja”.

“Hem de promoure entre totes i tots la idea que embrutar i deteriorar els espais públics és una falta de respecte cap a les altres persones i que mantindre el municipi net no és una opció, és una obligació. Un deure de les persones”, va explicar Baudés.

>

La campanya es compon de diferents vídeos on es reafermen aquestes idees, així com el repartiment de 2.000 díptics explicatius, cartelleria i la difusió de tot el material gràfic i audiovisual a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Bétera, el web municipal i el diari digital Bétera Informació.

La sessió es realitzarà amb cursos de 4t o 5é de primària amb una sessió (d’aproximadament una hora i mitja) en cada centre educatiu. Es repartirà un fullet per veure a casa on es detalla la filosofia de la campanya “Per què volem Bétera neta?”.

Comparteix

Icona de pantalla completa