Diari La Veu del País Valencià
La portaveu de C’s a les Corts se suma a Arrimadas i demana a Marí que abandone l’escó

La portaveu de Ciutadans (C’s) a les Corts Valencianes, Mari Carmen Sánchez, s’ha referit aquest dimarts a la “guerra mediàtica” protagonitzada en xarxes socials pel seu antecessor en el càrrec, Alexis Marí, que ha retret l’actuació de C’s en el Congrés donant suport als Pressupostos Generals de l’Estat, i ha assenyalat que “dins d’un partit pot haver-hi debats i discrepàncies però, quan tot es converteix en una discrepància, el comportament lògic, per coherència, és abandonar el projecte”.

Així s’ha pronunciat Sánchez després de la Junta de Portaveus, en ser preguntada per aquesta qüestió i, concretament, per les paraules de la portaveu de l’Executiva de Ciutadans, Inés Arrimadas, qui ha convidat Marí a deixar l’acta, paraules que la síndica en les Corts ha fet seues. La invitació d’Arrimadas ja ha trobat resposta de Marí, qui, en un missatge de Twitter, s’ha mostrat sorprés per les “presses d’alguns per fer fora del partit els que no pensen igual“.

“S’ha entrat en una guerra que ha arribat a temes personals, ens remetem a les declaracions d’Inés Arrimadas i creiem, per coherència, que el comportament lògic, quan tot et sembla tan malament, seria lliurar l’acta”, ha afirmat la portaveu de C’s a les Corts, qui ha recordat, però, que la decisió l’ha de prendre Alexis Marí. “Jo, per descomptat, ho tindria clar”, ha afirmat.

Sánchez ha assegurat que, en el si del grup parlamentari, es treballa “amb total normalitat a dia de hui i tant David de Miguel com Domingo Rojo i Alberto García –diputats afins a Marí– vénen diàriament a treballar i estan treballant de manera molt seriosa”.

Preguntada sobre per què no ha inclòs Marí en l’enumeració, ha indicat que aquest té les seues reunions i la seua agenda com a diputat i acudeix “quan pot”. “No hi ha més”, ha sentenciat. “És una guerra mediàtica però, en el dia a dia, el grup no es ressent, l’ambient és molt cordial i de col·laboració”, ha insistit.

Comparteix

Icona de pantalla completa