Diari La Veu del País Valencià
Nadal, Sarrià i Ventura reviuran antics himnes combatius al Feslloch

El Feslloch ha presentat els últims noms que configuren el cartell d’aquesta edició. Els darrers artistes confirmats són la banda borriolenca Égalité i els discjòqueis que amenitzaran les nits del festival. Així, passaran Figuels DJs, Escala i Corda, DJ Manshtip i DJ Rule.

L’organització ja va anunciar tots els grups d’aquesta edició: Zoo, Genre, Smoking Souls, El Diluvi, Candela Roots, Mireia Vives i Borja Penalba, Tomàs de los Santos, Xiromita Trad Project, Pupil·les, Manel, Les Kol·lontai, Roba Estesa, Oques Grasses, Doctor Prats, Pepet i Marieta, Ebri Knight i Animal. El cartell es completa amb els bascos Huntza i l’humorista i col·laborador de Diari La Veu, Xavi Castillo.

El Feslloch a banda

Fa unes setmanes el festival informava en un comunicat que, com a novetat, es donava la possibilitat al públic perquè poguera triar les cançons que els agradaria que interpretaren Feliu Ventura, Josep Nadal i Xavi Sarrià junt a la banda de l’Associació Musical Amor a l’Art de Benlloc, dins del format nomenat: “Feslloch a banda”. Vora dos mil seguidors a través de les xarxes socials han decidit que el setlist estarà format per Del Sud i Camins d’Obrint Pas, Finalment i El que diuen els arbres de Feliu Ventura, mentre que Josep Nadal interpretarà Camals Mullats i Colpeja Fort. Els tres músics han afegit una cançó extra al repertori que faran cadascú d’ells de manera que Nadal cantarà A poqueta nit de Vertigen, Sarrià cantarà La Flama d’Obrint Pas i Ventura ha optat per Alacant per interior.

Per altra banda, el Feslloch ha llançat el videoclip promocional d’aquesta edició protagonitzat per Pepet i Marieta i el tema Nemon de festa! per a animar els assistents incondicionals del festival de la Plana Alta.

Comparteix

Icona de pantalla completa