Diari La Veu del País Valencià
Segon atac ultra contra la seu castellonenca d’EUPV

RedactaVeu / Castelló.

La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, ha mostrat hui la seua “més enèrgica protesta” pel segon atac ultra patit per la seua seu castellonenca de la formació a mans de l’extrema dreta en menys d’un mes.

“Davant l’atac a les forces democràtiques per part d’organitzacions feixistes, exigim contundència de la delegació del Govern per a aturar la impunitat amb la que es realitzen aquest tipus d’accions”, ha declarat Sanz qui també ha assenyalat que “no és la primera vegada que aquest tipus de situació es produeix la País Valencià”.

La formació d’esquerres ha presentat una segona denúncia davant la Policia per aquests fets. Sanz ha recordat que “en repetides ocasions l’extrema dreta ha atacat seus de formacions d’esquerres i progressistes amb la idea clara d’amenaçar-les”.

“Davant la impunitat amb la que actua la ultradreta, exigim a la delegada del Govern actuacions contundents contra aquests atacs contraris a la convivència democràtica i als nostres plantejaments constitucionals”, conclou la dirigent d’esquerres.

Comparteix

Icona de pantalla completa