Diari La Veu del País Valencià
Baleària enllaçarà amb Nador en la seua quarta ruta internacional

Baleària començarà a operar el proper 20 de juny la seua quarta línia internacional, que unirà la ciutat marroquina de Nador amb el port d’Almeria. La naviera valenciana realitzarà dos eixides diàries des dels dos ports, excepte el dimarts i el dijous, que només en farà una. El vaixell encarregat de la connexió serà el ferri Nissos Chios, que cobrirà el trajecte en quatre hores.

El president de la naviera, Adolfo Utor, va presentar aquest vaixell, en març, al port de Beni Ensar, prop de Nador, en un acte a què van assistir més de 120 persones. A l’acte va detallar que l’objectiu de la línia és “servir els ciutadans del Marroc i els seus visitants, a més de contribuir al desenvolupament econòmic i social de la zona”, segons ha informat la companyia en un comunicat.

La internacionalització de Baleària va començar precisament al Marroc el 2003, quan va iniciar les connexions entre Algesires i Tànger i, ara fa un any, es va incorporar la ruta entre la ciutat argeliana de Mostaganem i València. La naviera, que també opera al Carib, va transportar el 2016 més de 705.000 passatgers en rutes internacionals, un 20% dels 3,5 milions de passatgers de la naviera.

Comparteix

Icona de pantalla completa