Diari La Veu del País Valencià
El Consell adverteix la patronal de Castelló que no li condonarà deutes

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha assegurat aquest dimecres que la Generalitat no farà cap quitança del deute que arrossega la Confederació d’Empresaris de Castelló (CEC) amb l’administració autonòmica per les subvencions dels cursos de formació, “perquè amb els diners públics, pulcritud i poca broma”.

Nomdedéu ha subratllat que “els diners públics són per al que són” i el Consell no es planteja perdonar el deute a la patronal castellonenca perquè “els diners de formació els han pagat els treballadors. A més, ha advertit que “si les coses s’han fet malament, s’hauran de restituir les quantitats que s’han gastat en alguna cosa diferent, i m’és igual que siga la CEC que Coepa (la patronal d’Alacant) o el sursum corda“.

Les paraules del secretari autonòmic es produeixen dos dies després que la patronal de Castelló decidira resistir-se a la liquidació amb l’esperança de percebre fons de participació institucional procedents del Consell, que amb total seguretat aniran destinats a la Confederació Empresarial Valenciana, la nova patronal autonòmica. La CEC acumula un deute de dos milions d’euros i ha perdut dues sòcies de pes: la patronal taulellera Ascer i l’hostalera Ashotur.

Comparteix

Icona de pantalla completa