Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de Castelló contractarà 50 joves a través d’Avalem Joves +

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha anunciat que més de 50 joves accediran a un contracte de treball a l’Ajuntament de Castelló a través del programa posat en marxa pel Servef: Avalem Joves Plus. A més, ha afegit que “en tota la província de Castelló seran al voltant de 389 els beneficiaris d’aquest programa, dels quals 13 seran contractats per la Diputació de Castelló”.

Nomdedéu, que ha estat a Benicarló i després a Castelló, ha fet una crida a tots els joves aturats que tinguen menys de 30 anys a inscriure’s en el Servef perquè el procés de selecció començarà en les properes setmanes i els contractes comencen al juliol, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Amb el mateix programa, l’Ajuntament de València contractarà 400 joves durant un any i l’Ajuntament d’Alacant contractarà 213 joves durant 7 mesos o un any. En total, 4.000 joves participaran en Avalem Joves + arreu del territori valencià. La dotació econòmica de 26,6 milions d’euros prevista inicialment s’ha hagut d’ampliar fins a 56 milions davant la demanda de contractar joves per part dels ajuntaments.

Comparteix

Icona de pantalla completa