“El que faltava a l’Aeroport de Castelló és que l’adjudicaren a una empresa corrupta”

Marina Albiol: “L’exquisida línia roja contra la corrupció de Fabra és una pantomima que a aquestes altures ja no es creu ni el mateix president”
3 febrer 2014 01:00h

RedactaVeu / Castelló.

La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, ha declarat hui que si es confirma que l’empresa SNC-Lavalin rebrà l’adjudicació de la gestió de l’Aeroport de Castelló “es consolidarà la tendència del Partit Popular d’adjudicar a empreses corruptes i corruptores”.

Albiol ha mostrat la seua sorpresa perquè “malgrat que l’empresa estiga vetada exclusivament en projectes vinculats al Banc Mundial, la imatge que trasllada Alberto Fabra és una fotografia fixa de la corrupció”. A més, Albiol ha recordat que el veto del BM afecta “també les filials espanyoles de l’empresa”.         

“L’exquisida línia roja contra la corrupció de Fabra és una pantomima que a aquestes altures ja ningú es creu, ni el mateix president”, ha criticat la diputada autonòmica. Així, Albiol ha demanat al vicepresident del Consell, José Ciscar, que pose “una mica d’ordre en aquest desori interminable en què s’ha convertit l’Aeroport de Castelló”.

next