Diari La Veu del País Valencià
Enric Esteve: “En dos anys, a Puçol, no hi ha hagut cap desnonament”

Puçol ha viscut, durant dos anys, una legislatura marcada per la personalitat i la proximitat que demostra l’alcalde, Enric Esteve, de Compromís, cap a la ciutadania. Aquest militant del Bloc ha fet balanç per a Diari La Veu d’aquest període que ell qualifica com “un orgull. Ser alcalde del meu poble ha sigut una experiencia molt gratificadora”. Esteve reitera que se’n va amb la cara molt alta perquè, entre altres coses, “estic molt satisfet que en dos anys no hi ha hagut cap desnonament al poble, i és que hem potenciat les àrees de serveis socials i la creació del Servei d’Intermediació Hipotecària de Puçol”.

Enric Esteve va aconseguir l’alcaldia el 2015 gràcies al pacte de Govern entre PSOE, Compromís i Esquerra Unida, que va comptar amb el suport d’Ara Puçol, que va votar sí a l’alcaldia tot i que no es va sumar a l’equip de Govern. El dilluns 5 de juny de 2017, Esteve va renunciar al càrrec d’alcalde per a donar pas a la socialista Lola Sánchez, complint així el que es va acordar en el seu moment.

Un dels aspectes que destaca l’exalcalde és que, durant aquests dos anys, “l’Ajuntament ha guanyat proximitat de cara als veïns. He estat en cinc encontres al carrer i al meu despatx he rebut més de 100 persones. Em considere un servidor públic”. També explica la importància que han tingut les reunions amb els empresaris del poble: “Ells són els que generen treball. De fet, ara hi ha 400 aturats menys a Puçol”.

“Hem posat en marxa el projecte de Camins Escolars Segurs i hem signat convenis de pràctiques per a persones desconnectades del mercat laboral amb Carrefour, Makro, Mas y Mas i Consum de reposadors, caixers, xarcuters i peixaters. El 90% dels que han fet les pràctiques tenen contracte de treball”, explica.

Per la seua banda, Enric Esteve recorda que han dedicat dos milions a inversions en infraestructures, “hem apostat per l’educació pública i hem engegat els camins escolars… Per tot açò, me’n vaig amb la cara ben alta”.

A més a més, asegura que s’ha deixat la pell en aquest dos anys, “però he gaudit dels projectes i, sobretot, del treball en conjunt de l’equip de govern. Encara que som tres partits diferents, es governa sempre pensant en Puçol”.

Ara, Enric Esteve gestionarà les delegacions d’Hisenda, Ocupació, Contractació i Comerç, “on també em deixaré la pell. Crec que paga molt la pena treballar pel teu poble”, finalitza Enric Esteve.

Comparteix

Icona de pantalla completa