Puig es reunirà amb Juncker dimarts 13 a Estrasburg

La trobada es produirà a petició del cap del Consell, que serà el segon president autonòmic espanyol rebut pel president de la Comissió Europea
/ València
9 juny 2017 01:00h
El president de la Generalitat Valenciana viatjarà la pròxima setmana a Estrasburg.

El president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, es reunirà amb el president de Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el pròxim dimarts, 13 de juny, a Estrasburg. "Es reuniran dimarts pròxim a Estrasburg però no hi ha una agenda de temes tancada", han confirmat a Europa Press fonts de l'executiu comunitari.

La reunió, en tot cas, es produirà a petició del president valencià, que va sol·licitar la trobada amb Juncker, han precisat les mateixes fonts.

Aquesta serà la segona trobada que manté Juncker amb un president autonòmic espanyol des que va assumir el càrrec, després d'haver rebut el lehendakari, Íñigo Urkullu, el passat 10 de maig a Brussel·les.

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, també va demanar el passat any una entrevista amb el president comunitari però li va ser denegada al·legant motius d'agenda. La presidenta andalusa, Susana Díaz, tampoc no va ser rebuda per Juncker quan va visitar la capital europea.

next