Diari La Veu del País Valencià
La Unió de Periodistes impugnarà la borsa temporal de periodistes d’À.

La Unió de Periodistes Valencians ha acordat, amb 84 vots a favor, 12 en contra i tres abstencions, que impugnarà la futura convocatòria de la borsa de treball provisional per a l’accés del periodistes en la nova radiotelevisió pública, À.

Aquest dissabte ha tingut lloc una assemblea extraordinària on els socis han debatut al voltant del barem de mèrits després que, en els darrers dies, ja havien manifestat el seu desacord sobre aquest assumpte. L’assemblea de socis considera que el barem de mèrits negociat pel Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) amb els sindicats vulnera el principi d’igualtat i tanca la porta, en la pràctica, al conjunt de periodistes que no han estat antics treballadors de RTVV, expliquen en un comunicat.

Amb 84 vots a favor, 12 en contra i 3 abstencions el socis del col·lectiu han decidit que impugnaran la futura borsa. / BIEL ALIÑO

Finalment, l’organització majoritària de professionals de la comunicació al País Valencià ha lamentat que no se l’haja escoltat en la negociació del barem, ja que, tot i que respectenque els extreballdors puguen tenir preferència, la Unió de Periodistes creu que s’hauria d’haver reconegut l’experiència professional de tots els periodistes.

Comparteix

Icona de pantalla completa