Diari La Veu del País Valencià
Els equips de Pere Roc II i Marc, primers líders de la Copa d’Escala i Corda

Amb les quatre primeres jornades de la Copa disputades, els equips de Pere Roc II i Marc ocupen la primera posició dels seus respectius grups.

El passat diumenge, al trinquet de Xàbia, Marc i Pere van guanyar l’equip de Genovés II i Salva amb molta claredat, tot i que van començar cedint els dos primers jocs. A partir d’aquell moment, la parella va posar la directa per a emportar-se la victòria 25 – 60 i així fer els tres primers punts de la Lliga, que els situen com a líders en solitari del grup B. En segona posició es troba l’equip de Soro III i Héctor, que va superar el de Pablo de Sella i Javi, per 60 – 50, en l’última partida jugada a Pelayo, abans de l’aturada temporal per reformes. El fet d’arribar a 50 en el tanteig fa que l’equip perdedor guanye un punt dels tres en joc, la qual cosa beneficia Pablo i Javi, que gràcies a aquest fet se situen com a tercers mentre que Soro III i Héctor es queden amb dos punts.

En el grup A, només s’ha jugat la partida inaugural a Vilamarxant entre Pere Roc II i Jesús, actuals campions, i Francés i Fèlix. L’equip de Pere Roc II no va tindre massa dificultats per a superar els seus contrincants i això els fa ser primers de grup amb tres punts. Francés i Fèlix tornaran a jugar aquesta vesprada a Borriana, contra els subcampions Puchol II i Monrabal, que debuten en la Copa. L’última parella que encara no ha iniciat la seua aventura en aquesta competició és la formada per Santi de Silla i Santi de Finestrat, que ho farà divendres que ve a Dénia contra Pere Roc II i Jesús.

Comparteix

Icona de pantalla completa