After Share també serà l'empresa encarregada de desenvolupar la imatge corporativa d'À.

La societat de Risto Mejide ja va resultar l'elegida entre les desenes de projectes que es van presentar per a donar nom a la nova radiotelevisió pública
13 juny 2017 01:00h

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), reunit aquest dimarts per primera vegada a Alacant, ha acordat adjudicar el concurs del disseny de la identitat visual de la nova radiotelevisió a l'empresa After Share València SAU. Aquesta agència, que ja va ser la seleccionada per a triar la denominació del nou ens, és propietat del presentador de televisió i publicista Risto Mejide.

A través d'un comunicat, el Consell Rector ha volgut destacar la "gran qualitat" de les tres propostes presentades i agrair la participació en aquest procés públic i el treball de les tres agències. La decisió, que han qualificat com a "difícil", s'ha basat en "els criteris de valoració acordats per al concurs", segons han explicat. La intenció de l'organisme que presideix Enrique Soriano és presentar la nova identitat visual públicament en pròximes dates, han indicat des de la CVMC.

La decisió s'ha pres després d'analitzar les tres propostes finalistes d'aquest procés. Així mateix, han recordat que, la setmana passada, les empreses van presentar el seu treball als membres del Consell Rector. Les empreses finalistes eren After Share València SAU, Estudio Menta SL i l'equip de Dídac Ballester, Sebastián Alós, Antonio Ballesteros i Enrique Casp.

L'equip valencià d'After Share va resultar guanyador també, el passat mes de març, del concurs convocat pel Consell Rector per a dissenyar el nom de la nova radiotelevisió valenciana, À..

Espai a les Corts

D'altra banda, el Consell Rector ha acordat sol·licitar un espai a les Corts Valencianes per a "desenvolupar el seu treball". "Un espai que ha de garantir el paper de la CVMC com a difusora de la participació política i social de la ciutadania", han assenyalat. Aquest compromís, han afegit, "necessita la presència constant dels mitjans públics valencians als espais del parlament autonòmic".

El Consell Rector ha subratllat "la necessitat de rebre un espai adequat que permeta cooperar perquè els ciutadans estiguen informats adequadament" i ha recordat que "un dels principis essencials de tot parlament és donar publicitat al seu treball, de manera que permeta als ciutadans conèixer la posició de les diferents formacions polítiques presents". "Aquesta obligació està regulada en l'article 5 de la Llei 6/2016 de 15 de juliol", han conclòs.

next