Diari La Veu del País Valencià
León es retira de la pilota valenciana

L’empresa ValNet va anunciar ahir que León ha decidit retirar-se de la pilota professional després d’intentar recuperar-se d’una lesió al maluc durant molt de temps. Rafael Soler Tomàs (el Genovés, 12 de juny de 1978), més conegut com a León, ha sigut un dels rests referents en la modalitat d’escala i corda en els anys 2000.



León va ser intervingut pel prestigiós cirurgià Pablo Gastaldi a l’Hospital 9 d’Octubre de València per a fer-se una artroscòpia a finals del mes d’abril de l’any passat. ValNet ha informat que, durant els primers mesos, l’evolució va ser bona però, en augmentar l’exigència dels entrenaments, els dolors en la zona afectada van tornar. León ha decidit retirar-se, ja que “en cas de tornar a jugar és molt probable que en poc de temps se li haja de col·locar una pròtesi”, segons el comunicat de l’empresa.



León, un dels pilotaris que més simpaties despertava als trinquets i tindrà l’oportunitat d’acomiadar-se en un homenatge que li faran després de l’estiu al trinquet de Pelayo. En el comunicat, León ha volgut dedicar unes paraules als aficionats: “Vull donar les gràcies a tots els aficionats i pilotaris. Sempre m’he sentit molt estimat per la gent de la pilota, més encara durant el temps que he intentat superar la lesió que ara m’obliga a retirar-me. És una decisió tan complicada com meditada, però és la millor per a no posar en risc la meua salut. Gràcies de cor, per fer-me tan feliç”.

Comparteix

Icona de pantalla completa