Socarrats de Vila-real guardona el proper dissabte Obrint Pas

La periodista Amàlia Garrigós glossarà la trajectòria dels premiats i altres intervencions i sorpreses que amenitzaran la nit i la faran inoblidable

RedactaVeu / Vila-real

Entre els motius considerats a l’hora d’atorgar el premi, l’Associació ha destacat tres mèrits que poden resumir-se en: la carrera musical de vint anys, en progressió sempre ascendent, la transmissió de valors d’identitat del poble valencià arreu del món, com ara la llengua, i el missatge reivindicatiu que anima la joventut a l’esperit crític dins d’un civisme lúdic.

L’acte de lliurament del premi tindrà lloc a la ciutat de Vila-real, el dissabte 8 de febrer de 2014, a les 20.30 h, al restaurant Cal Dimoni (av. Europa, 15), en una festa sopar.

Acabat el sopar, començarà l’acte homenatge del lliurament del premi, amb el parlament de la periodista Amàlia Garrigós, que glossarà la trajectòria dels premiats, i altres intervencions i sorpreses que amenitzaran la nit i la faran inoblidable.

Els membres d’Obrint Pas, mitjançant el seu portaveu, l’integrant del grup Miquel Ramos, han manifestat la seua satisfacció pel premi i han confirmat l’assistència a la festa, amb intenció de compartir una nit emotiva amb els amics i seguidors presents a la vetllada.

Estan convidats a participar i passar la vetllada amb els premiats tots els simpatitzants i seguidors del grup, totes les persones que ho desitgen, que podran retre’ls homenatge amb la seua assistència.

Cal informar-se i fer la inscripció al sopar mitjançant l’adreça electrònica: acsocarrats@gmail.com. Més informació a l'abast al blog socarratsvilareal.blogspot.com i al facebook d’Associació Cultural Socarrats.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat