Diari La Veu del País Valencià
La tercera edició del festival MUV! tindrà lloc a la Marina de València

La tercera edició del festival MUV! Circuit de Música Urbana de València tindrà lloc els dies 14 i 15 d’octubre a la Marina de València.

El seu caràcter itinerant l’ha dut a diferents districtes de la ciutat –va començar a Russafa i es va mudar al Cabanyal– i, en aquesta ocasió, es desenvoluparà als Poblats Marítims, concretament dins del magatzem número 2 de la Marina, un espai públic rehabilitat recentment, segons anuncien els responsables de la iniciativa en un comunicat.

Amb la idea d’arribar a diferents públics, el festival es realitzarà durant tot el dia. Amb horari matinal hi haurà activats familiars i concerts per als més menuts. Durant la nit es comptarà amb un recinte en què hi haurà zones de descans, espais per a poder menjar i amb oferta per a tots els gustos, tallers i activitats creatives realitzades per diferents col·lectius, un mercat amb temàtica musical i dos escenaris principals.

El MUV! està impulsat per l’Associació Cultural Música Urbana i la finalitat del festival és dinamitzar la música en directe a la ciutat en espais públics i no convencionals.

Primers noms confirmats

L’organització ha confirmat els primers noms d’aquesta edició. Per la Marina de València passarà Depedro amb el darrer treball Pasajero; Aurora & The Betrayers, que presentaran el nou disc, Vudú; la banda gallega The Limboos, i per a tota la família es farà el projecte Play de Beatles. Per últim, han confirmat també Le Grand Miercoles.

Comparteix

Icona de pantalla completa