Diari La Veu del País Valencià
Albert Pla baixa el teló del festival Música i Lletra de Xàtiva

Albert Pla, acompanyat del guitarrista flamenc Diego Cortés, tanca les actuacions al Gran Teatre dins de la segona edició del Festival Música i Lletra de Xàtiva.

Cantant, intèrpret, bufó, poeta, actor, clown, provocador… Albert Pla, geni i figura, arriba al certamen de la Costera per a oferir una selecció del més granat del seu repertori amb la companyia còmplice i sempre explosiva de Diego Cortés. Junts han establert un tàndem difícil de superar en el circuit de la cançó per aquestes latituds. Les cançons de Pla són una autèntica fuetejada a l’ordre establert. La rebel·lia a la guitarra de l’indomable Diego Cortés tampoc no es queda enrere.

Albert Pla i Diego Cortés actuaran, divendres 16 de juny, a les 22:30 hores, i serà l’actuació que tanque el cicle de concerts del Festival al recinte del Gran Teatre. La darrera actuació del Festival que té lloc al carrer serà la de la cantautora uruguaiana Inés Saavedra, que actuarà dissabte 17 de juny a la terrassa de Casa La Abuela.

El Festival Música i Lletra, Xàtiva, cançó d’autor, es consolida com el certamen més meridional de la paraula cantada, apunten els organitzadors en un comunicat. Ha esdevingut cita de referència per a la presentació de nous treballs i propostes que el converteixen en un festival estratègic d’especial atenció. La segona edició del festival ha obert les portes a les actuacions al carrer durant els mesos de maig i juny a la ciutat de Xàtiva.

Comparteix

Icona de pantalla completa