Diari La Veu del País Valencià
La primera fase del Parc Central de València estarà acabada a principi del 2018r

La urbanització i condicionament com a espai verd i dotacional de la part del Parc Central de València que limita amb el barri de Russafa, el triangle situat entre les vies del tren, la plaça Manuel Sanchis Guarner i el carrer Filipines estarà acabada a principis de l’any 2018. Així ho ha avançat aquest dijous l’alcalde, Joan Ribó, que ha indicat que es preveu que “en el primer trimestre de l’any pròxim puguen ser lliurades les obres” d’aquesta part d’un “parc emblemàtic” i que puguen “gaudir” d’ella “tots els ciutadans de València en general i, sobretot, dels barris adjacents com Malilla o Russafa”.

Ribó s’ha pronunciat d’aquesta manera després de la visita que ha realitzat a aquestes obres juntament amb diversos membres de la corporació; el delegat del govern espanyol, Juan Carlos Moragues, i representants de la societat València Parc Central.

El responsable municipal ha assenyalat que, malgrat que hi ha “problemes a resoldre amb Iberdrola” i “amb un concessionari d’una empresa automobilística” situada en terrenys del parc, s’està “treballant amb la hipòtesi” de poder obrir la citada zona del Parc Central a principis de l’any vinent. Així mateix, Joan Ribó ha afirmat que, per a llavors, estaran també finalitzades les obres de les quatre naus situades en aquests sòls i que albergaran una seu de la Universitat Popular i dependències de cultura, serveis socials i esports.

L’alcalde ha assenyalat també que es treballa ja amb la finalitat d’engegar ràpidament “els projectes per a acabar de condicionar aquestes naus per a aquests usos” i ha avançat que dos d’elles, les d’Universitat Popular i cultura, podrien estar funcionant també a l’inici del 2018 perquè necessiten”projectes més àgils” que les altres dues.

Comparteix

Icona de pantalla completa