Les bandes de Bunyol revelen el programa del concert 'Mano a Mano'

 La Artística estrenarà la '5a Simfonia' de Thomas Traschel, mentre que La Armónica aprofitarà per a provar les obres que durà a Kerkrade

La 44a edició del concert 'Mano a Mano' de Bunyol ja té programa. Les bandes de música han revelat les obres que posaran sobre l'escenari la nit del 19 d'agost a l'auditori de Sant Lluís, a l'aire lliure, a les 22:30 hores.

El Centre Instructiu Musical La Armónica de Bunyol, sota el lema Sonus somniare, somnium sonare, i amb direcció del titular, David Fiuza Souto, interpretarà Tempus Fugit, del compositor i membre de la societat musical, Santi Miguel. Seguiran amb Vivencias de Francisco Tamarit Fayos, amb tres moviments: En América, Con mis pensamientos i En Kerkrade. Continuaran amb El Puerto de la Suite Iberia d'Issaac Albéniz i comptaran amb el piano solista David Almerich Soldado. L'actuació clourà amb Invocación de Luís Serrano Alarcón.

Cal apuntar que les obres de Tamarit i Miguel són les obres que durà El Litro a l'Olimpiada Mundial de Kerkrade (Holanda) el mes de juliol de 2018. A més a més, la societat musical participarà també en aquesta edició del Certamen d'Altea el proper mes de desembre.

Per la seua banda, la Societat Musical La Artística farà l'estrena mundial, sota la direcció del seu titular Henrie Adams, de la Simfonia núm. 5 en Mi menor, L'Elegíaca de Thomas Traschel. Los Feos interpretaran també l'Himne a Bunyol, que estarà dirigit pel president d'Honor del 'Mano a Mano', que en aquesta edició torna a ser Markus Mauderer. El compositor alemany repeteix honors, ja que no va poder dirigir l'himne l'any passat perquè un plugim va interrompre el concert.

 

 

Comentaris

Yo Mismo Buñol
1.

Creo que el rigor informativo ha de ser algo esencial en los medios. La verdad es que la persona que ha escrito esto o ha equivocado la fuente o algo ha pasado, pero vamos, el día del Mano a Mano ya se habrá participado en Kerkrade, en 2018 no hay certamen allí; por otro lado las obras que se interpretan son todas las que se habrán interpretado el 30 de Julio de 2017 en Holanda.

De nada

  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat