“Fabra celebra el Dia Contra el Càncer retallant en investigació i prevenció”

Marina Albiol: 'El president de la Generalitat és un miserable. Acomiada investigadors del Centre Príncep Felip i preveu fer pagar als malalts de càncer '
4 febrer 2014 01:00h

RedactaVeu / València.

La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, ha denunciat hui la “hipocresia” del Partit Popular que “celebra el Dia Mundial Contra el Càncer mentre acomiada investigadors del Centre Príncep Felip, mentre preveu fer pagar als malalts de càncer la farmàcia hospitalària i privatitza la sanitat quan sabem que el sistema públic sanitari és la millor resposta per als malalts de càncer”.

Albiol també ha criticat les retallades en atenció primària i especialitzada que “és on es pot fer prevenció i detecció precoç del càncer”.              

La diputada autonòmica ha criticat els dirigents del PP valencià, començant pel president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, que “celebren el Dia Mundial Contra el Càncer quan haurien d’estar demanant perdó i rectificant les seues polítiques temeràries i antisocials”.

Albiol ha destacat una piulada del compte oficial de Fabra en Twitter, on aquest donava ànims a l’Associació Espanyola Contra el Càncer “quan vol fer pagar la farmàcia hospitalària als malalts de càncer i retalla en investigació i prevenció”. “Alberto Fabra és un miserable”, conclou Albiol.

next