Diari La Veu del País Valencià
Andrés Perelló serà el nou secretari de Justícia i Llibertats del PSOEr

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, proposarà Andrés Perelló com a secretari de Justícia, Llibertats i Nous Drets al XXXIX Congrés Federal d’aquest cap de setmana, on el líder socialista compta amb una majoria de delegats afins per a traure endavant les seues propostes.

L’advocat Andrés Perelló, un dels fidels col·laboradors de Pedro Sánchez durant la campanya de primàries que li va permetre tornar a Ferraz, es defineix com un ferm defensor dels drets humans i la cooperació. Al seu compte personal de Twitter, ha agraït al líder socialista la confiança dipositada en ell: “Intentaré complir”, ha indicat.

Perelló –que ha sigut eurodiputat, senador per València, alcalde de la seua localitat natal, Bunyol, així com membre del Comité Federal del PSOE i del Comité Nacional del PSPV– s’encarregarà d’una secretaria de la qual dependran altres dos: una centrada en la Memòria Històrica i, l’altra, dedicada al Laïcisme, segons han informat a Europa Press fonts socialistes.

El nom de Perelló se suma al del diputat José Luis Ábalos, que serà el número dos del partit amb el càrrec de secretari d’Organització.

Comparteix

Icona de pantalla completa