Diari La Veu del País Valencià
El València Basket ofereix la Lliga a la seua afició en un recorregut per la ciutat

El València Basket celebra aquest dissabte amb la seua afició el títol de la Lliga Endesa, conquistat ahir davant el Reial Madrid, en un recorregut amb autobús pel centre de la ciutat que ha començat a les 18 hores i que visitarà les principals autoritats valencianes.

A les 17.30 hores un bus ha traslladat la primera plantilla i la resta de l’equip tècnic i d’empleats fins als voltants de la Basílica de la Mare de Déu, des d’on es dirigiran a peu fins a aquest emblemàtic edifici per tal d’oferir el trofeu de la Lliga Endesa i una samarreta de l’equip a la Mare de Déu. Des d’ací es traslladaran a peu fins al Palau de la Generalitat Valenciana, on el president Ximo Puig rebrà l’expedició taronja a les 18.30 hores, concretament al Pati Gòtic. Els actes es tancaran amb la visita a l’Ajuntament de València, programada per a les 19.30 hores, on l’alcalde, Joan Ribó, rebrà els jugadors, els tècnics i la primera Lliga Endesa taronja en l’escalinata abans de realitzar una recepció al Saló de Cristall i d’eixir a la balconada consistorial per a lliurar de nou el trofeu a l’afició.

“L’increïble ambient viscut a la Fonteta va tornar a plasmar una perfecta comunió entre públic i equip”

El club ha volgut agrair “el suport incondicional” que ha demostrat l’afició al primer equip durant la campanya i, “de manera molt especial”, “l’increïble ambient que ha tingut la Fonteta en els partits del play-off” i, en particular, en les dues eliminatòries finals jugades a València. En aquest sentit, ressalta que la “gran família taronja” ha tornat a demostrar “la seua fidelitat i compromís durant l’any”, tant en els 35 partits disputats a La Fonteta com en molts dels desplaçaments. “L’increïble ambient viscut ahir a la Fonteta durant la trobada i la celebració en pista en el moment de la conclusió del quart partit del Play-off Final va tornar a plasmar una perfecta comunió entre públic i equip que és una clara mostra del suport d’una afició que ha omplert el pavelló durant tota la campanya amb la millor xifra d’ocupació del recinte per abonats de la història de l’entitat”, indica.

El club ha volgut agrair també a tota la plantilla i al cos tècnic el seu treball per a la consecució de la primera Lliga Endesa del club, així com tot el suport rebut per les institucions, mitjans de comunicació, patrocinadors, directius, amics i empleats, “per a poder aconseguir aquest èxit”. També ha mostrat la seua gratitud i agraïment al seu mecenes Juan Roig, a Fernando Roig i a Hortensia Herrero, “vertaders artífexs d’aquest projecte amb el seu incansable suport”, conclou el comunicat.

Aspecte de la Fonteta, després de la consecució l títol de la Lliga. / @valenciabasquet

Comparteix

Icona de pantalla completa