Diari La Veu del País Valencià
Detingut a Benidorm el britànic que presumptament va apunyalar la seua parella a Oriolar

Agents de la Policia Local de Benidorm (la Marina Baixa) han detingut aquesta matinada, en la zona turística d’aquesta localitat, l’home britànic de 53 anys que presumptament va apunyalar dimarts passat, a Oriola, la seua parella, una dona de 42 anys que va ser traslladada en estat greu a un centre sanitari de Torrevella, segons fonts del cos municipal.

La Guàrdia Civil ha estat buscant durant tota la setmana aquest britànic. Els agents policials de Benidorm van informar aquest passat dissabte que l’home podia estar en la localitat, per la qual cosa els efectius van intensificar la cerca durant tota la jornada i, finalment, el van trobar al voltant de les 3.30 hores d’aquest diumenge al Racó de l’Oix. L’home es trobava a l’interior d’un vehicle que no era de la seua propietat i portava diners en efectiu, segons les mateixes fonts.

Després de la seua detenció per un presumpte intent d’homicidi, els agents han traslladat el britànic a les dependències de la Guàrdia Civil del Pilar de la Foradada, que porta la investigació. La Policia Local preveu que passarà a disposició judicial aquest dilluns 19 de juny.

L’agressió es va produir a les 9.10 hores del dimarts, quan la filla del matrimoni –tots dos de nacionalitat britànica– va trobar la seua mare amb un ganivet de cuina clavat en l’esquena al seu domicili, situat a una urbanització de la costa d’Oriola. El presumpte agressor va fugir i els investigadors es van posar en contacte amb els seus homòlegs de la policia britànica per a tractar de localitzar-lo. La Guàrdia Civil també havia sol·licitat la col·laboració ciutadana per a trobar-lo i va difondre una fotografia. El detingut exercia de jardiner i taxista per a uns veïns i va fugir amb el cotxe d’aquests. El cas està en mans del Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 d’Oriola.

Comparteix

Icona de pantalla completa