Diari La Veu del País Valencià
Igualtat licita 602 places d’atenció en centres de menors per 74 milions d’eurosr

Vicepresidència i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, dirigides per Mónica Oltra, han tret a licitació 602 places d’atenció residencial en centres d’acolliment situats al País Valencià per a l’atenció de xiquets i adolescents del sistema de protecció que es troben sota la guarda o tutela de la Generalitat per un import total de 73.983.222,40 euros, segons publica aquest dilluns el BOE.

Aquestes places eixiran a concurs en huit lots. El primer inclou 42 places d’atenció general a la demarcació de Castelló; el segon contempla 16 places d’atenció a la primera infància amb necessitats especials a la demarcació de València; el tercer inclou 20 places en centres de protecció específics de menors amb problemes de conducta, també a València, i el quart dels lots contempla 14 places d’atenció a adolescents embarassades i mares adolescents també a la demarcació de València.

Per la seua banda, el cinqué engloba 260 places d’atenció general a la demarcació de València; el sisé, 20 places d’atenció a la primera infància amb necessitats especials a la d’Alacant; el seté, vuit places d’atenció a adolescents embarassades i mares adolescents també a la demarcació d’Alacant així com l’últim, de 222 places d’atenció general.

La durada del contracte serà, com a màxim, de dotze mesos a comptar des de l’endemà de la seua formalització, l’inici de la qual s’estima per a l’1 de juliol de 2017, i finalitzarà, en tot cas, el 30 de juny de 2018, tots dos inclusivament. La data límit de presentació serà el 14 de juliol de 2017 fins a les 14.30 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa