Diari La Veu del País Valencià
La trama Gürtel va pagar a Camps quatre nits a un hotel de luxe
Europa Press / Madrid

En l’informe la policia detalla nous presents a càrrecs del PP facturats per empreses de trama, entre els quals es troben puros havans, plomes de luxe, televisions de plasma o mòbils d’última generació.

L’expresident de la Generalitat, segons la Policia, figura com a destinatari de despeses d’hotel del 26 al 30 de desembre de 2003, per dues habitacions dobles comunicades en règim d’allotjament i desdejuni, serveis facturats a Special Events.

Igualment figura com a destinatari d’atencions personals el que va ser director general de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) Pedro García Gimeno, que va rebre un lloguer de vehicle i despeses extres d’hotel durant un viatge que va efectuar a Lanzarote a l’abril de 2004, carregats a la mercantil Special Events, per import de 898,22 euros a l’Hotel Gran Melià Salinas.

Així, l’informe, que analitza la documentació trobada a la nau de Easy Concept en la localitat madrilenya de Ventorrillo del Cano, desvetlla que les empreses de la trama van regalar puros havans valorats en 450 euros a l’extresorer del PP Luis Bárcenas.

Un altre dels extresorers del partit, Álvaro Lapuerta, va rebre per la seua banda al Nadal de l’any 2003 una caixa de botelles de vi que van costar, segons especifica la factura inclosa en l’informe, quasi 500 euros.

El diputat ‘popular’ Juan Carlos Vera també va rebre obsequis de les empreses de Correa, si escau per un valor superior als 6.000 euros. La policia detalla que la trama li va regalar una ploma Mont Blanc, un telèfon mòbil i una televisió de plasma.

Per la seua banda el també diputat Juan José Matarí va rebre un viatge organitzat a Disney per a ell i la seua família.

Comparteix

Icona de pantalla completa