Diari La Veu del País Valencià
Alacant preveu un 95% d’ocupació hotelera per a Fogueresr

La ciutat d’Alacant assolirà una ocupació hotelera del 95% durant els quatre dies de Fogueres, del 21 al 24 de juny. Ho ha indicat aquest dimarts el secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme (AVT), Francesc Colomer, citant una enquesta realitzada per l’Associació Provincial d’Hotels d’Alacant.

En aquest sentit, el responsable de les polítiques turístiques del Consell ha apuntat que l’estimació d’ocupació se situa 12,8 punts per damunt de l’esperada el 2016 i ha destacat que “les bones previsions climatològiques contribueixen a l’arribada de turistes per a conéixer les nostres festes i per a iniciar les seues vacances d’estiu.

“La ciutat d’Alacant es converteix en el millor aparador per a mostrar la nostra oferta turística, cultural i gastronòmica” de l’oferta turística valenciana, ha assenyalat. A més, ha afirmat que l’increment de la previsió d’ocupació per a les Fogueres del 2017 està en sintonia amb l’augment d’ocupació registrat a la capital de l’Alacantí des de principis d’any.

Entre gener i abril d’enguany, el nombre de pernoctacions realitzades a la ciutat va ascendir a 528.046, un 23,6% més que en el mateix període de l’any passat.

Comparteix

Icona de pantalla completa